Publicaties

Al die reizen leveren genoeg mooie verhalen op en inmiddels zijn er dan ook drie boeken van haar hand verschenen.

Wil je deze boeken direct bestellen? Klik hier

100 wereldplekken die je gezien moet hebben

De bestseller ‘100 wereldplekken die je gezien moet hebben’ lag begin juni 2004 in de winkel. Een afgelegen blokhut in Alaska; zwemmen met roggen in de Stille Zuidzee; jezelf tot geisha transformeren in Japan; karate met monniken in Korea: een kleine greep uit de bestemmingen in dit boekje. Tot nu toe zijn er van 100 wereldplekken die je gezien moet hebben al meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

 

25 wereldroutes die je gedaan moet hebben

Het tweede boek, 25 wereldroutes die je gedaan moet hebben, verscheen in mei 2007. Voor iedereen die van reizen houdt heeft ze wederom een keuze gemaakt uit alle bijzondere en indrukwekkende reizen die ze tot nu toe gemaakt heeft. Soms dichtbij, maar vaak ver weg. Wereldroutes per luxe trein, minibus of terreinwagen, maar ook per speedboot, op een afgetrapte fiets, in een hevig schuddend vliegtuig of per Russisch onderzoeksschip.

 

365 DAGEN ONDERWEG

In haar nieuwste boek neemt Floortje je een jaar lang mee over de hele wereld. Iedere maand beschrijft ze een bijzondere verweg- en dichtbij bestemming, zoals Iran, Argentinie, de USA en Australie, maar ook Italie, Zweden en Engeland. Ook geeft ze tips voor bijzondere festivals, talloze nuttige websites en handige tips om sneller, goedkoper en gezonder te reizen. Het bijzondere aan dit boek is dat het wordt uitgegeven door uitgeverij Keff & Dessing publishing, de uitgeverij die ze samen met haar zakenpartner Guido Keff is begonnen.